>

Pedicure & manicure Kelly - Aan huis te Kontich, Hove, Edegem, Mortsel, Boechout, Lint, ...

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is een spreekwoord dat we allemaal kennen. Toch mag u niet vergeten om dat gezond lichaam ook te verzorgen. Of te laten verzorgen. Bij Pedicure & manicure Kelly - Aan huis kan u terecht voor professionele manicure en pedicure aan huis regio Kontich en Hove. We komen tot bij u op locatie.

Pedicure aan huis

Uw voeten krijgen iedere dag heel wat te verduren. Neem geen loopje met een grondige en zorgvuldige verzorging van uw voeten. We zijn uw professionele pedicuren die graag voor u paraat staan.

Manicure aan huis

Handen worden continu blootgesteld aan warmte, koude, regen, diverse producten en afvalstoffen. Verzorgde handen zijn een belangrijk onderdeel van schoonheid. Op tijd en stond een heerlijke manicure aan huis is geen overbodige luxe.

Rusthuizen

Zowel jong als oud heeft een zekere fierheid en wil er graag goed uitzien. Door omstandigheden is het soms moeilijk om u te verplaatsen, daarom hebben we een bedrijfsformule om bij rusthuizen langs te gaan.

Contact

Met een persoonlijke touch, vakkennis en tonnen ervaring worden uw handen en voeten omgetoverd tot nieuw. Maak snel een afspraak en we komen tot bij u op locatie.

MarKe Consulting & Services
Contacteer ons!0478 79 08 65